top of page
Search

5 idej za prebujanje in krepitev ženske energije

Draga ženska, vesela sem, da si odprla blog za gušt. Preden začneš prebirati si vzemi trenutek za res globok in počasen vdih, izdih. Vsak dan se spomni, da si ti vir svetlobe in da žariš! V zahodnem svetu je ženska energija videna kot šibka. A v ženski energiji ni prav nič šibkega, je močna, a ne na agresiven način. V današnjem svetu je ženska energija pogosto zanemarjena, poteptana in nezaželjena. Ženske pa so v veliki večini v današnjem modernem svetu izgubile naravno povezanost s svojo močjo.

Potrebno je čaščenje obeh energij; tako moške kot ženske, saj lahko le na ta način vzpostavimo ravnovesje v sebi in v svetu.


Tako ženske kot moški moramo časititi ženski princip v sebi. Predvsem pa je pomembno, da ženske prebudijo v sebi, kar je "njihovo".

Ženska energija je tekoča, intuitivna, elegantna, kreativna, yin energija, ki prejema. Moška energije je neposredna, zemeljska, logična, praktična, yang energija, ki daje.

Z žensko energijo sozvenimo, ko opazujemo naravo, polno luno, rastline, veter in vse, kar je ustvarila mati narava... Vzemi si vsaj enkrat na teden zmenek s seboj, naj si bodi to sprehod v naravi, branje, izlet v neznano, po službi se lahko pelješ po drugi poti kot običajno, vse imaš na voljo, vzemi si. Naj vsak dan sije tvoja notranja energija in širi ljubezen. Pošiljam ti objem in naj bo vsak dan, dan žena. Z ljubeznijo, Nadica






Izdelava Nadica vir: sensa

37 views0 comments
bottom of page